بیزینس پلن با تاپ توجیهی همه چیز درباره

بیزینس پلن با تاپ توجیهی همه چیز درباره

بیزینس پلن با تاپ توجیهی همه چیز درباره

Blog Article

در طراحی بیزینس پلن باید از محصولات یا خدمات بهعنوان یکی از اجزای اصلی استفاده کنید. محصول شما باید چیزی باشد که بودن یا نبودن آن در جامعه تفاوت ایجاد و مشکلی را از مشتری برطرف کند؛ پس برای طراحی آن باید تسلط ویژهای بر نیاز مشتریتان داشته و بر توانمندیهای کارکنانتان در تولید و ارائه آن واقف باشید.

خلاصه اجرایی اولین بخش در طرح توجیهی شما است، باید آن را در آخر بنویسید. هنگامی که آماده نگارش این بخش هستید، توصیه میکنیم مشکل (یا نیاز بازار) را که قصد حل آن را دارید، راه حل خود برای مصرف کنندگان، مروری بر بنیانگذاران و/یا مالکان، و جزئیات کلیدی مالی را خلاصه کنید.

اکنون زمان آن رسیده است تا تمام اطلاعاتی را که در ابتدای این پست ذکر کردیم ، به ترتیب بنویسید.

هر کسب و کاری، هرچقدر کوچک به ساختاری نیاز دارد؛ یعنی ساختاری که نقشهای افراد در آن مشخص باشد. قوانینی هم برای جلوگیری از دوبارهکاری و موازیکاری و تداخلات احتمالی وضع میشود تا همه کارکنان با رعایت آنها بتوانند در آرامش نقش خود را ایفا کنند.

چه کسانی دارای مشکلاتی هستند که تجارت شما می خواهد آن را حل نماید؟ آنها کجای دنیا هستند ، چه می کنند و بزرگترین امیدها و بدترین ترس های آنها چیست؟ مشتری ایده آل خود را با جزئیات شرح دهید.

از طرفی باید تخمین نسبتا درستی از اندازه و ارزش سرمایه کسانی که چنین فضاهایی دارند هم داشته باشید. اینکه چه کسانی هستند شغلشان چیست و درآمدشان چقدر است.

مستندسازی مدل درآمد به رفع چالش ها و مفروضات مرتبط با مدل کمک می کند. و با خواندن طرح شما، دیگران ممکن است جریان های درآمد بیشتری را برای در نظر گرفتن پیشنهاد کنند.

برنامه مالی شما باید شامل تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر باشد. نقطه سربه سر نقطه ای است که در آن مجموع فروش شرکت شما تمام هزینه های آن را پوشش می دهد.

طرح های توجیهی جامع، برنامههای بلندمدت و دقیقی هستند که اهداف کوتاهمدت و بلندمدت را توضیح میدهند.

بنابراین، طرح توجیهی اطلاعات بیشتر شما توضیح می دهد که در حال حاضر چه کاری انجام می دهید. برنامه استراتژیک شما آرزوهای بلندمدت و نحوه برنامه ریزی شما برای انتقال کسب و کارتان از جایی که امروز است به جایی که می خواهید در آینده باشد را توضیح می دهد.

از آن بدتر این که سرمایهگذاران هم حاضر نیستند سرمایه خود را بدون دانستن مسیر مشخص در اختیار شما قرار دهند.

بر چه مبنایی محصولات یا خدمات خودتان را قیمتگذاری میکنید؟

طرح کسب و کار استارتاپ ناب، استراتژی است که بر ارائه یک محصول در مقابل مشتریان با بیشترین سرعت و کمترین هزینه تمرکز دارد.

دورههای آموزشی زیادی نظیر مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی هستند که به شما در این مسیر و شناخت مفاهیم مالی کمک زیادی میکنند.

Report this page